2011-01-15

jag är bra!

Negativ är mitt förnamn. Självförtroendet min botten. Därför tänkte jag försöka komma på lite positiva ord. Peppa mig. Saker som jag kan komma på att jag faktiskt kan och är bra på. Eller som andra kommenterat som goda egenskaper. Bara minsta lilla. Små tecken. Ord. Åt helskotta alla jantelagar. Shooot!

Estetisk. Snäll. Trevlig. Pålitlig. Fantasifull. Generös. Smart. Omtänksam. Mysa. Lyssna. Tänka. Kramas. Peppas. Skriva. Socialisera. Softa. Ansikten. Sy. Musikalisk. Layout. Tacksamhet. Uppskattning. Filmnörda. Slåss. Flumma. Sjunga. Fnissa.


Jag gillar min hårfärg och mina bruna ögon. Jag gillar att mitt hår är lockigt eftersom jag inte passar i rakt. Jag gillar att jag funnit en stil. Jag gillar att jag kan använda glasögon bland folk nu. Jag gillar att jag är halvtysk. Jag gillar mina tvillingtår. Jag gillar mina skulderblad. Jag gillar mitt ärr.

Nu har jag tänkt jättelänge men kommer inte på mer. Kommer ni på så snälla kan ni väl berätta så kan jag addera och rada upp alla mina goda kvalitéer och kika på dem när jag känner mig värdelös. Snälla, kan ni inte?
Tavlan i bakgrunden har för övrigt min underbara vän Erika målat till mig, visst är den fin!

Ikväll ska jag titta på min Johnny, återkommer med rapport om detta senare.

2 kommentarer:

mois sa...

Du är verkligen jättehärlig! Älskar att träffa dig och dricka te med dig och se på tv och bara vara mysig och du är jättebra på att baka!!! Jag är glad att du är min vän för du är en bra vän. Ditt liv är väldigt värdefullt helt enkelt. Väldigt.

moaaaa igen sa...

Och! Du är bra på att nattkonversera! Sommarnätterna vi satt vakna till gryningen är bland de bästa jag minns.