2011-08-03

smaka och se

Idag har jag simmat. Från bryggan, förbi klipporna, till nästa brygga. Hasses brygga. Därifrån simmade jag sedan tillbaka igen. Och jag känner mig faktiskt lite nöjd med mig själv. Inte för att det egentligen är direkt någon lång sträcka. Men det är ändå än bit. Och jag känner mig sådär härligt sommarnyttig. Det är nått magiskt med att simma mitt i en sjö omgärdad med skog. En stillhet i solen. Med det där som alla egentligen behöver. Glida fram genom vattnet och riktigt känna sommaren i ben och märg. En fantastisk oerhörd känsla. Hissnande. En stund att minnas när den iskalla mörka vintern är det enda man ser.


Och idag har jag påbörjat en ny tavla. Suttit ute i gräset och målat. Min kreativa sida är sugen på sådant nu. Allra helst skulle jag vilja måla en cykel lite. Men det fick jag inte så då tar jag med inspirationen till duken istället. Resultatet återstår att se. Men med tanke på att mina målarprojekt är mer utav övning än skicklighet förväntar jag mig också resultat därefter. Jag ger er hursomhelst ett litet smakprov. Igår hade jag för övrigt en mycket fin kväll med min pappa och lillasyster. Sådant gillar jag! Och imorgon ska jag eventuellt öva på lite tyska.


Hur många har egentligen drunknat under en simtävling? Som på typ, ett sim-vm? Ibland slås jag av sådana funderingar. Konstigt, knasigt och intressant.

Inga kommentarer: